Velkommen til Go Pro

Før du kaster dig over modulerne, så klik ovenfor på det modul, som hedder Start Her. Der får du en udførlig introduktion til forløbet, overblik over datoer og temaer og en opfordring samt fif til, hvordan du arbejder med et online kursus og får sat handling bag. 

Har du tekniske vanskeligheder, så se under Teknik, hvor jeg forsøger at besvare alle tekniske spørgsmål. 

Modulerne er opdelt i et A- og et B-modul, fordi det frigives over to gange, så du ikke bliver overvældet, men kan arbejde i dybden med fokus. 

Jeg bruger forskellige digitale formater og benævnelser, som du her præsenteres for:

Worksheets: alle worksheets er PDF'er, som kan printes og udfyldes i hånden. Og, så kan du desuden udfylde dem på din computer samt gemme dem. Du kan også udfylde PDF'en og så åbne dokumentet igen senere og skrive mere, hvis du får flere indsigter eller ikke når at blive færdig.
Mini-ebøger: Længere PDF'er, som du kan læse på computer eller printe.
Lydbog: Mini-ebøger indtalt, så du kan lytte eller genlytte på farten. 
Audio: guidede meditationer eller visualiseringer, som du kan bruge om og om igen
Video: Du har stadig adgang til de træningsvideoer vi lancerede ifm. forløbet. De har deres eget faneblad i toppen. Desuden vil der i forløbet være videoer, som er guidede gennemgange af tekniske opgaver (eksempelvis oprettelse af en FB-side). 

Du får en mail med link til den online Q&A ugen før. Disse Q&A-sessioner optages, hvis du ikke kan deltage live ml. kl. 9-10. 

Rigtig god fornøjelse med Go Pro. Jeg glæder mig til at guide dig. Endnu en gang tak fordi du vil være med. 

Kærligtst, 
Lykke