Den gode underviser

Form og indhold

Her har vi fokus på din rolle som underviser. Din fremtoning, din performance, din evne til at fange og fastholde dit publikum og din måde at yde dem værdi på.

Vi veksler mellem teori og praktiske øvelser, der gør, at du får teorien helt ind under huden. 

Du kommer på scenen og får konkret og konstruktiv feedback. Du lærer at tilrettelægge dit materiale og din undervisning samt finde den rigtige balance mellem teori, praksis og demonstration, så dine kunder kommer igen og anbefaler dig til andre. 

Hvis du går med en lille sceneskræk eller frygt for at ”falde igennem”, så glæd dig til dette modul.

Vi italesætter frygten, tager den i hånden og øver os til masser af selvværd. Du får tips og tricks til at blive gode venner med din frygt for at performe. Den er nemlig helt naturlig, og du kan lære at se den som en makker og god ven i stedet for din værste fjende.

Måske drømmer du om at holde et inspirerende foredrag, en workshop, en mini-skole eller en længerevarende kursusrække. Uanset hvad, er det vigtigt, at dit tilbud virker levende, sammenhængende, struktureret og - helt afgørende - i sidste ende yder værdi for dit publikum.

Du lærer bl.a.:

·       Alle de greb, der skal til for, at du bliver en rigtig god underviser

·       Hvordan du kommer ud over rampen med dit budskab og tager ejerskab af det og taler, så dit publikum føler sig favnet

·       Din performance

·       Hvad der skal til for at blive regnet som en autoritet på dit område

·       Vigtigheden af at pre-frame eller rammesætte dit foredrag, din workshop eller dit kursus, så dit publikum ved, hvad de kan forvente

·       Sådan finder du balancen mellem teori, demoer og øvelser som underviser

·       Redskaber til at huske, hvad du vil sige hvornår

·       At håndtere nogle af de dynamikker, der kan opstå, når man underviser en gruppe - og i det hele taget at håndtere “det uventede”

Hvem er du?

Du er i forvejen certificeret coach ved Sofia Manning eller anden godkendt coach udbyder, og du ønsker at arbejde med undervisning samt at få redskaber til at hjælpe virksomheder med at undervise. Arbejder du allerede med undervisning og ønsker ny inspiration eller en certificering, er det også for dig.

Har du en uddannelse indenfor den menneskelige psykologi, som ikke er en coachuddannelse, så kontakt kontoret for optagelse på uddannelsen.

Forløb – 2 moduler

Al undervisningen foregår efter Sofia Mannings undervisningsmetode: Teori, demo, praksis og integration.

Uddannelsen forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17 i Sofias Hus på Frederiksberg.

Alle fire undervisningsdage skal være gennemført og eksamen bestået for, at du kan modtage et bevis på, at du er uddannet Undervisningscoach.

Pris

Prisen pr. overbygning på Master Niveau er 12.495,- plus moms inkl. materiale, forplejning og certificering.

Kom til introaften

Kom og mød os til introaften og hør mere om overbygningerne på Master Niveau og Masteruddannelsen. Se datoerne her (mangler datoer og link).

Øvrig praktik

 Al undervisning foregår i Sofias Hus på Frederiksberg og forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17.

Modulerne udbydes 1 x årligt. Enkelte af dem muligvis 2 x årligt.

Både det obligatoriske og dine øvrige valg af overbygninger på Master Niveau kan tages i vilkårlig rækkefølge.

For at blive Mastercoach skal du aflevere en skriftlig opgave efter hver overbygning på Master Niveau samt bestå en mundtlig certificering i forlængelse af det obligatoriske Det Mastercoachende Mindset. 

Se datoer for undervisning og inspirationsaftener her (indsæt link).

Rammerne

Sofias Hus er en smuk gammel fabriksejendom på Frederiksberg, beliggende centralt kun 7 min. fra Rådhuspladsen på cykel og nemt tilgængeligt med offentlig transport. Huset ligger tilbagetrukket i ro og fred fra byens larm, her er masser af lys og på alle måder højt til loftet.

Sofias Hus er istandsat og indrettet enkelt og stilfuldt med sans for den industrielle æstetik på en måde, der ikke "støjer", men skaber de helt særlige rammer for din uddannelse.

Forplejning fra eget køkken

Der er forplejning på alle undervisningsdagene.

Frokosten er lavet med kærlighed af husets egen kok. Hun har fokus på økologi og det lette, grønne køkken.

Der er kaffe, te og frugt i formiddagspausen. I eftermiddagspausen er der noget sødt til kaffen/teen.