Danmarks førende Coachuddannelse

I 2001 etablerede Sofia Manning Danmarks allerførste Coachuddannelse. Efter seks år i mesterlære som coach hos den anerkendte Tony Robbins i USA vendte Sofia hjem. Dengang var coaching et nyt og ukendt fænomen i Danmark, i dag er det en almindelig og ret udbredt arbejdsmetode. Siden Coachuddannelsens start har mere end 4000 mennesker valgt at uddanne sig som coach her hos os.

ACTP_BLACK.jpg

Vores uddannelse er som en af ganske få i Danmark ACTP-akkrediteret hos ICF (International Coach Federation).

I dag udbyder vi vores Coachuddannelse i både København, Aarhus og Kolding, og over årene er uddannelsen selvfølgelig blevet opdateret og udviklet, men missionen er stadig den samme: At skabe positiv forandring i menneskers liv og gøre dem i stand til at skabe positiv forandring for andre - hvad end det er som selvstændig eller på en arbejdsplads i den offentlige eller private sektor.

Virksomheden var før kendt under navnet Manning Inspire. I dag er navnet Sofia Manning, opkaldt efter stifteren, der fortsat driver og ejer virksomheden og også selv underviser på udvalgte moduler på Coachuddannelsen og Mastercoachuddannelsen. Du kan i øvrigt læse mere om Sofia Manning her.

Hos Sofia Manning lærer du ikke alene om coaching, du lærer også at coache. Vores mål er at gøre dig til en fuldbåren, indsigtsfuld og effektiv coach, der ikke bare i teorien, men også i praksis, kan håndtere alle redskaberne og alle de svære situationer.

 Vores undervisning er baseret på De 6 Trin - en coachingmetode, som er udviklet af Sofia Manning og som er almindeligt anerkendt som den klassiske form for coaching i Danmark. De 6 Trin er en effektiv metode, der hjælper mennesker med at skabe resultater i den virkelige verden - hvad end det drejer sig om at opnå indre fred eller økonomisk frihed, finde sin passion, genvinde sin inspiration, overkomme forhindringer eller forbedre samarbejdet på sit team. De 6 Trin er beskrevet i Sofia Mannings bog ‘Coaching’ fra 2004.

Coachuddannelsen er designet til at flytte mennesker - til at kickstarte din karriere, forbedre din forretning og gøre en verden til forskel i dit private liv. Vi ønsker ikke alene at give dig nye redskaber, nye kompetencer og nye indsigter, men også en ny opfattelse af din omverden, dig selv og dit potentiale.

Det er vores mål at uddanne nogle af landets bedste coaches. Coaches, der evner og stræber efter at skabe en positiv forskel i menneskers liv og som formår at forvalte det ansvar, det er at bistå og katalysere en forandring. Derfor er det også til stadighed vores ambition at levere Danmarks bedste coachuddannelse.

Coaching er en værktøjskasse. Du bliver ikke psykolog eller læge.
Du bliver et menneske, der kan skabe et resultat ved hjælp af spørgsmål
- Sofia Manning

Gennemprøvede modeller

Hos Sofia Manning lærer du ikke alene om coaching, du lærer også at coache.

Vores mål er at gøre dig til en fuldbåren og effektiv coach, der kan håndtere alle redskaberne i værkstøjskassen, skabe resultater og gøre en positiv forskel i andre menneskers liv. Du kan derfor se frem til en levende, praktisk og konkret undervisning, hvor teori og eksempler altid bliver fulgt op af træning og feedback. Du kommer med andre ord til at øve dig og du kommer ikke til at sidde stille - du kommer op at stå, ind i dig selv, ud af kroppen, op i hovedet og ned i maven.

Sofia Mannings Coachuddannelse er sammensat af gennemprøvede modeller, der har sit udspring i det bedste fra psykologiens verden, livserfaring, menneskekundskab, forretningsforståelse, spiritualitet og filosofi - tilsammen en effektiv vej til det liv, du ønsker.

 

Du lærer:

  • En metode til at arbejde med mennesker, deres drømme, forhindringer, relationer, konflikter, ambitioner, problemstillinger og udfordringer.

  • Et håndværk. Vi ser det som vores opgave, at give dig hele værktøjskassen og en masse praktisk undervisning i at anvende den.

  • En kompetence, der kræver indsigt i mennesker, mennesketyper og menneskelige mønstre – alt sammen noget du lærer hos os – og som det kræver træning, træning og atter træning at mestre.

 
 
sofia i sofa.jpg

Hurtige facts om uddannelsen

MÅLGRUPPE: Dig, der gerne vil være coach

FORMAT: Fem moduler á 3 dage kl. 9-17, fredage til 16, afviklet over et halvt år.

UNDERVISERE: Sofia Manning, Anette Borgen & Henriette Claydon m.fl.

NÆSTE STARTDATO: 8. Maj 2019 (se alle datoer her)

STED: Sofias Hus, Frederiksberg

PRIS: 39.499 ex. moms

 

Rygraden i håndværket - De 6 Trin

 

Vores undervisning er baseret på De 6 Trin, en coachingmetode, som er udviklet af Sofia Manning og som er almindeligt anerkendt som den klassiske form for coaching i Danmark. De 6 Trin er en effektiv metode, der hjælper mennesker med at skabe resultater i den virkelige verden - hvad enten det så drejer sig om at opnå indre fred eller økonomisk frihed, finde sin passion, genvinde sin inspiration, overkomme forhindringer eller forbedre samarbejdet på sit team.

De 6 Trin er beskrevet i Sofia Mannings bog ‘Coaching’ fra 2004. Bogen blev en bestseller og metoden har lige siden været den toneangivende form for coaching i Danmark. Bogen blev opdateret og genudgivet i juni 2016 - du kan købe den lige her.

Vores uddannelse er bygget op, så du både får teori og praksis, og vi lægger meget vægt på det sidste, for vi tror på, at øvelse gør mester. Derfor gør vi en dyd ud af, at du både hører, ser, prøver og dermed integrerer det, vi formidler. For os er coaching et håndvæk - noget du bliver god til ved at gøre det, og det har vi overvejet nøje i opbygningen af vores uddannelse.  

Først og fremmest lærer du vores grundmetode, De 6 Trin, at kende i dybden. Metoden er din rygrad i coachingen og vil følge dig på hele uddannelsen. Vi starter med De 6 Trin allerede på Modul 1, og som uddannelsen skrider frem, vil du få flere og flere greb til at mestre metoden. De 6 Trin er grundstenen i din coaching, og det er da også De 6 Trin, du afslutningsvis bliver certificeret i.

 

Få styr på priser og det praktiske

 

Hvad koster coachuddannelsen?

Prisen er kr. 39.499 ex. moms og inkluderer:

  • 5 moduler (Life & Business integreret)

  • Mentorforløb

  • Onlineforløb med Sofia Manning

  • Kursusmateriale

  • Forplejning i undervisningstiden

  • Eksaminering & Certificering

  • Medlemskab af online sparringsnetværk efter endt uddannelse

På hvilke datoer foregår uddannelsen?

Du kan finde alle relevante datoer på uddannelsen i vores kursuskalender. Åbn kursuskalenderen ved at trykke her!

Hvad hvis jeg har et spørgsmål? 

Vi har samlet alle praktiske informationer på denne side, hvor du også finder svar på ofte stillede spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 50 00 90 eller mail info@sofiamanning.dk

Helt unikt og personligt mentorforløb

 

Som en del af uddannelsen får du også mulighed for at deltage i et mentorforløb, som består af to aftener (kl. 18-21) samt en mentordag (se kalender), hvor der bliver sat fokus på, hvor du er som coach og hvad der skal til for, at du bliver klar til eksamen og certificering. Alle mentordage ledes af Uddannelsesleder Anette Borgen, der har undervist hos os i mere end ti år og hun vil under hele uddannelsen sørge for, at du får det, du har brug for.

Endelig tilbyder vi dig en mentorsession via Skype med den coachtræner, som er tilknyttet dig under hele din uddannelse. 

For at støtte dig yderligere får du, som en del af din uddannelse, to individuelle (obligatoriske) feedbacksessioner af vores særlige team af tilknyttede coaches. Her får du feedback på, hvor du præcist er coachingmæssigt, så både du og vi er sikre på, at du er klar til eksamen og certificering. Under dit uddannelsesforløb tilknyttes du en coachtræner, der vil være der for dig på alle modulerne.

 
Anette.jpg

Anette Borgen

Følger dig tæt under hele uddannelsen.

 

Praktisk træning og personlig feedback som del af uddannelsen

 

For at støtte dig yderligere får du, som en del af din uddannelse, 2 individuelle (obligatoriske) feedbacksessioner af vores særlige team af tilknyttede coaches. Her får du feedback på, hvor du præcist er coachingmæssigt, så både du og vi er sikre på, at du er klar til certificering og eksamen. Under dit uddannelsesforløb tilknyttes du en Coachtræner, der vil være der for dig på alle modulerne.

 

Bonus - Sofia støtter dig hele vejen

 

For yderligere at styrke den proces, du som kursist gennemgår mellem modulerne, har Sofia Manning udviklet et online træningsforløb. Et forløb, du følger hjemmefra, og som du får med som en gratis bonus. I dette onlineforløb tager Sofia Manning dig i hånden og støtter dig i din personlige og faglige udvikling med fokus på, at du bliver en knivskarp coach. Du får adgang til det særlige materiale på et lukket fælles forum.