logo-symbol.png
INTUITIV COACH


FORM OG INDHOLD

Her lærer du, hvordan du sikkert og kompetent anvender din intuition og det intuitive felt som et redskab til hurtigere og bedre at kunne støtte din klient til at nå ind til det, det handler om og som gør den største forskel for klienten.

Din intuition er en naturlig del af den, du er. Det er noget, du har med dig altid, og som du med fokus og bevidsthed kan træne til at blive din bedste ven og samarbejdspartner.

Måske du allerede har haft oplevelser, hvor du sidder med en klient og pludselig får en indskydelse, mærker en følelse, får en fornemmelse eller ser et billede for dit indre blik omkring noget i din klients liv og det, han er optaget af. Men hvor kommer det fra, og hvordan bruger du de indskydelser og fornemmelser, som du mærker i mødet med dine klienter, som et konkret og bevidst redskab til at skabe udvikling og transformation for den enkelte?

Du lærer, hvordan du opnår en tydelig forbindelse til din intuition og bruger den som et bevidst redskab i dit arbejde. De dygtigste coaches er nemlig ikke kun dem, som udelukkende holder sig til nedskrevne spørgsmål, men også dem, som tør mærke, hvad der skal til og stole på det, de mærker og tør gå med det.

Jo tydeligere adgang, du har til din intuition, desto bedre coach bliver du.

Din menneskelige indsigt og forståelse udvides, og du lærer at navigere i flere forskellige intuitive perspektiver samtidig. Du lærer, hvad du med fordel kan spørge ind til under en session og hvordan du gør det uden at fjerne fokus fra det, som er vigtigst for din klient. 

Det er også for dig, som ikke har erfaring med det intuitive og ikke før har oplevet at anvende det.

Du lærer bl.a.:

·       Hvordan du mærker og anvender den spejling, der sker mellem dig og din klient til at guide din klient i mål med sine drømme

·       Hvad intuition er og hvordan du bruger den som en aktiv del i din rolle som coach

·       Hvordan du får større adgang til dig selv og dine ressourcer 

·       Hvordan du trygt anvender din intuition som kompas i dit arbejde

·       Hvordan du bruger spørgsmål til at undersøge det, du mærker, uden det kommer til at handle om dig som coach

·       Mantraer og daglige praksisser, der styrker din intuition og din forbindelse til dig selv og andre


HVEM ER DU?

Du er i forvejen certificeret coach ved Sofia Manning eller anden godkendt coachudbyder og ønsker at kunne bruge det intuitive som et støttende redskab og kompas i din coachingpraksis.

Har du en uddannelse indenfor den menneskelige psykologi, som ikke er en coachuddannelse, så kontakt kontoret for optagelse på uddannelsen.


FORLØB - 2 MODULER

Al undervisningen foregår efter Sofia Mannings undervisningsmetode: Teori, demo, praksis og integration.

Uddannelsen forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17 i Sofias Hus på Frederiksberg.

Alle fire undervisningsdage skal være gennemført og eksamen bestået for, at du kan modtage et bevis på, at du er uddannet Intuitiv Coach.


PRIS

Investering pr. overbygning på Master Niveau er kr. 12.496,- excl. moms inkl. materiale, forplejning og certificering.

Samlet investering for 4 overbygninger til Master Niveau er kr. 49.984,- excl. moms. Bestiller du alle 4 samtidig, sparer du 5.000,-.  Samlet pris kr. 44.984,- excl. moms.


ØVRIG PRAKTIK

 Al undervisning foregår i Sofias Hus på Frederiksberg og forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17.

Modulerne udbydes 1 x årligt. Enkelte af dem muligvis 2 x årligt.

Både det obligatoriske og dine øvrige valg af overbygninger på Master Niveau kan tages i vilkårlig rækkefølge.

For at blive Mastercoach skal du aflevere en skriftlig opgave efter hver overbygning på Master Niveau samt bestå en mundtlig certificering i forlængelse af det obligatoriske Mastercoach-modul. 

Se datoer for undervisning og inspirationsaftener her >


RAMMERNE

Sofias Hus er en smuk gammel fabriksejendom på Frederiksberg, beliggende centralt kun 7 min. fra Rådhuspladsen på cykel og nemt tilgængeligt med offentlig transport. Huset ligger tilbagetrukket i ro og fred fra byens larm, her er masser af lys og på alle måder højt til loftet.

Sofias Hus er istandsat og indrettet enkelt og stilfuldt med sans for den industrielle æstetik på en måde, der ikke "støjer", men skaber de helt særlige rammer for din uddannelse.


FORPLEJNING - KOGEKUNST FRA EGET KØKKEN

Der er fuld forplejning på alle undervisningsdagene og også her gør vi os umage, for det hele bliver tilberedt og anrettet med kærlighed og kreativitet af vores egen kok. Vores køkkenprofil er let, grøn og moderne og det vi byder på er:

I formiddagspausen - kølige forfriskninger og frugt

Frokost - sund forkælelse på første klasse

I eftermiddagspausen - kølige forfriskninger og desuden lidt sødt

Vores café i forhuset sælger kvalitetskaffe, the i alle farver, friskpressede juices, snacks og søde sager og i øvrigt også lækker morgenmad allerede fra klokken 8:00 i hverdagene. Caféen fungerer som vin- og tapasbar om aftenen.


FAQ