logo_notagline.png
 

COACHUDDANNELSEN

Danmarks bedste coachuddannelse

 

Manning Inspires Coachuddannelse er sammensat af gennemprøvede modeller, der har sit udspring i det bedste fra psykologiens verden, livserfaring, menneskekundskab, forretningsforståelse, spiritualitet og filosofi - tilsammen en effektiv vej til det liv, du ønsker. Målet med Coachuddannelsen er at gøre dig til en fuldbåren og effektiv Coach, der kan håndtere alle redskaberne i værktøjskassen, skabe målbare resultater og gøre en positiv forskel i menneskers liv. Hos Manning Inspire lærer du ikke alene om coaching, du lærer også at coache. Du lærer:

  • En metode til at arbejde med mennesker, deres drømme, forhindringer, relationer, konflikter, ambitioner, problemstillinger og udfordringer.
  • Et håndværk. Vi ser det som vores opgave, at give dig hele værktøjskassen og en masse praktisk undervisning i at anvende den.
  • En kompetence, der kræver indsigt i mennesker, mennesketyper og menneskelige mønstre – alt sammen noget du lærer hos os – og som det kræver træning, træning og atter træning at mestre.

Praktisk undervisning, suveræn model

Du kan således se frem til levende, praktisk og konkret undervisning, hvor teori og eksempler altid bliver fulgt op med træning og feedback. Du kommer med andre ord til at øve dig, og du kommer ikke til at sidde stille - kommer op at stå, ind i dig selv, ud af kroppen, op i hovedet og ned i maven.

Vores undervisning er baseret på De Seks Trin, en coachingmetode udviklet i Manning Inspire og som er almindeligt anerkendt som den klassiske form for coaching i Danmark. De Seks Trin er en effektiv metode, der hjælper mennesker med at skabe resultater i den virkelige verden – hvad enten det så drejer sig om at opnå indre fred eller økonomisk frihed, finde sin passion, genvinde sin inspiration, overkomme forhindringer eller forbedre samarbejdet på sit team. De Seks Trin er beskrevet i Sofia Mannings bog ‘Coaching. Det handler om at stille de rigtige spørgsmål’ fra 2004. Bogen blev opdateret og genudgivet i juni 2016 - du kan købe den lige her.

Manning Inspire udbyder sin Life og Business Coachuddannelse flere gange årligt både i København og Århus. Du kan se alle relevante datoer i kalenderen. Og lige her kan du læse om CoachUddannelsens opbygning, modul for modul - helt frem til eksamen:

 
 

Hvad får du på uddannelsen?

Alle dage på Coachuddannelsen er tæt pakket med teori, praktisk træning og selvrefleksion. Vi gør vores ypperste hver eneste gang, for at du blive den bedste coach du kan blive. På Coachuddannelsen får du over 130 timers undervisning af lærere, der selv er coaches og som har succes med deres coachingkarrriere. Du får også en 300 siders tyk manual fuld af coachingværktøjer. På de føreste 4 moduler bliver du undervist 3 dage i træk fra kl. 9-17. Og det sidste I 4 dage fra 9-17. Du kan se alle relevante datoer i vores kalender.
 
Hvis du allerede har kigget i kalenderen har du måske lagt mærke til, at der en måneds tid mellem hvert modul. Uddannelsen er planlagt sådan for at sikre, at hvert modul sætter sig fast. At din nye viden bliver integreret i dig som coach. Og så du har tid til både at træne og integrere din nye viden i virkeligheden.Helt unikt og personligt mentorforløb

Som en del af uddannelsen får du dit helt eget personlige mentorforløb ledet af vores meget erfarne mentortræner Anette Borgen. Du har altså din egen mentorcoach som følger dig hele uddannelsen. Anette har undervist hos os I mere end ti år og hun vil under hele uddannelsen sørge for, at du får det, du har brug for. Det gør hun på en mentor-dag (9-16) hvor der bliver sat fokus på, hvor du er som coach og hvad der skal til for at du bliver klar til certificering. Hun coacher dig 1.5 time på Skype individuelt og er desuden til rådighed til to mentoraftener (18-21) hvor du får lejlighed til at stille alle dine spørgsmål.

 

Praktisk træning og personlig feedback som del af uddannelsen

For at støtte dig yderligere får du, som en del af din uddannelse, 2 individuelle (obligatoriske) feedbacksessioner af vores særlige team af tilknyttede coaches. Her får du feedback på, hvor du præcist er coachingmæssigt, så både du og vi er sikre på, at du er klar til certificering og eksamen. Under dit uddannelsesforløb tilknyttes du en Coachtræner, der vil være der for dig på alle modulerne.

 

Bonus

For yderligere at styrke den proces du som kursist gennemgår mellem modulerne, har Manning Inspire udviklet et online træningsforløb. Et forløb du følger hjemmefra – og som du får med som en GRATIS bonus. I dette online-forløb tager Sofia Manning dig i hånden og støtter dig i din personlige og faglige udvikling med fokus på, at du bliver en knivskarp coach. Du får adgang til det særlige materiale på et lukket fælles forum.