logo-symbol.png
COACH TALKS


For dig som ønsker at holde din selvudvikling ved lige

Coach Talk er et tilbud til dig som gerne vil inspireres til din selvudvikling i hverdagen, eller som har taget en coachuddannelse og ønsker at holde din passion og din ekspertise ved lige.

Med Coach Talk deler vi husets mange kompetencer i mindre bider, så du kan tage en aften ud og lade dig fylde med de nyeste værktøjer indenfor selvudvikling og en masse skøn energi.

Hver onsdag fra kl. 17.30-19.30 åbner vi dørene for nye spændende emner og dygtige undervisere, som giver dig enkle og let omsættelige redskaber til at kickstarte og vedligeholde din udvikling.

Efter workshoppen er du velkommen til at tage snakken og hyggen med videre i vores nyåbnede vinbar ”Vin & Visioner”, hvor du kan nyde et glas vin, friskpresset juice og særlig udvalgt Tapas fra vores hjem i Andalusien.

Kom med til en hyggelig og inspirerende aften og få inspiration til lige præcis der, hvor du befinder dig på din selvudviklingsrejse netop nu.

Vi glæder os til at se dig – måske allerede på næste onsdag?

Næste Coach Talk er onsdag den 16. oktober kl. 17.30-19.30, hvor emnet er "Glasloftet" med Henriette Claydon


PRAKTISK:
Coach Talk finder sted i Sofias Hus hver onsdag fra kl. 17:30-19:30 og du bliver registreret i vores Vinbar, hvor du er velkommen til at købe en To Go kaffe, juice eller andet med.


PRIS: Kr. 199,- pr. gang.


OVERSIGT OVER VORES KOMMENDE COACH TALKS

Klik på de enkelte emner for at læse mere.