logo-symbol.png
PAR & RELATIONER


Det gode parforhold

Hvordan skaber du det parforhold, du drømmer om? Og hvad skal der til for at skabe et dynamisk, levende, passioneret og kærlighedsfyldt samliv?

Parforholdet er for mange en af de vigtigste relationer vi har. Når det blomstrer og sprudler, trives du og har det dejligt. Når I skændes, går forbi hinanden, misforstår hinanden eller du føler, at din partner ikke elsker og anerkender dig, på den måde du har brug for, smitter det ofte af på flere andre livsområder.

En af de vigtigste ting på rejsen til at skabe et stærkt parforhold, er evnen til at kunne bevæge dig frit mellem både det maskuline og det feminine perspektiv. Ofte sidder vi fast i enten den ene eller anden rolle, og det gør, at forholdet langsomt, men sikkert mister sin polaritet, tiltrækning og gnist. Jo større adgang du har til begge sider i dig, desto mere fri og levende kan du føle dig i dine relationer.

Med de rigtige værktøjer, kan parforholdet blive din adgang til vækst, samhørighed og dyb kærlighed – både til dig selv og din partner.

Kom med til en spændende og inspirerende aften og få et redskab til at finde og bevare passionen, kærligheden og romantikken imellem jer.


DATO: Den 5. Februar med Tina Kaare & Jeppe Chrtoffersen

PRIS: Kr. 199,- pr gang.