logo-symbol.png
INTUITION


Styrk din intuition

Hvad er intuition og hvordan kan du bruge den bevidst i din hverdag?

At bruge din intuition er en naturlig del af det at være menneske. Faktisk bruger du den hele tiden, ofte uden at lægge mærke til det. Du gør det, når du vælger partner, når du finder nye venner, når du vælger hvilket job du vil have, mærker hvor sommerferien skal gå hen og hvad du har lyst til at spise.

Lige så ofte oplever du måske samtidig, at tanker, bekymringer og det rationelle sind spiller dig et puds og forvirrer billedet.

At have en klar kontakt til din intuition, handler i virkeligheden om at have en god kontakt til dig selv. Jo bedre kontakt du har indadtil, desto tydeligere kan intuitionen guide dig. Og med træning kan den blive din bedste ven og sparringspartner.

Når vi lytter til vores intuition, bliver vi ofte ledt af veje, som vi aldrig havde kunne forestille os med sindet alene. Veje som er sande for lige præcis dig, som er levende, dynamiske og bringer en masse dejligt med sig.

Kom med til en spændende og inspirerende Coach Talk aften og få et redskab til, hvordan du kan styrke din intuition og bruge den som støtte og vejviser i din hverdag og i dit arbejde.


Med Sofia Vinzent

PRIS: Kr. 199,- pr gang.