logo-symbol.png
GLASLOFTET


 4 veje til at sætte dig selv fri

Kender du det, du har haft den dejligste dag i flere uger. Alt er fløjet derudaf på bedste vis. Lønforhøjelse på arbejdet, god nyhed i familien, svær eksamen bestået eller andet godt, der har gjort at dagen føles helt i top. Når du kommer hjem om aftenen for at have en hyggelig tid med kæresten, kommer du til at starte en diskussion, som trækker stemningen helt i bund, og du ærgrer dig over, at det lige skulle ske på sådan en dejlig dag.

En situation som denne, kan være et eksempel på det, at du har nået et glasloft. En øvre grænse for meget succes og lykke du er vant til at tillade i dit liv. Når vi rammer et indre loft for, hvor meget kærlighed og lykke vi er vant til at mærke, prøver kroppen og sindet automatisk at få os tilbage til trygheden og der, hvor vi er vante igen.

Der hvor er vi vante, er blot ikke nødvendigvis der, hvor vi også er lykkelige.

Når du bliver bevidst om hvilke glaslofter, der holder dig nede, bliver det lettere for dig at gå efter dine drømme uden at holde dig selv tilbage.

Kom med til en spændende og inspirerende Coach Talk aften og få et redskab til at afkode, hvad et glasloft er, og hvordan du kan hindre dem i at stoppe dig.


Med Henriette Claydon

PRIS: Kr. 199,- pr gang.
Det er muligt at købe et klippekort af 12 gange til kr. 1.785,-