Madmentoruddannelsen

At få et frit forhold til mad, er at få livet tilbage.

 

Dine (hårdt tjente) erfaringer med et problematisk forhold til mad, kan blive din styrke som mentor. På Madmentoruddannelsen får du konkrete redskaber til at arbejde med problemstillinger omkring mad og psykologien bag. Du behøver ikke selv at have haft et svært forhold til mad for at blive Madmentor, men det er faktisk en fordel, hvis du har.

• Kom til bunds i dit eget forhold til mad • Bliv en mentor for andre • 

 
 
 
IMG_5975.JPG

Hurtige facts om uddannelsen

MÅLGRUPPE: Dig, der gerne vil arbejde med psykologien bag menneskers forhold til mad (hvad end du vil bruge det på dig selv eller klienter i fremtiden)

FORMAT: Fem moduler á 3 dage fra kl. 9-16, afviklet over et halvt år

UNDERVISERE: Marie Steenberger, Sofia Manning m.fl.

NÆSTE STARTDATO: 12. August 2019 (se alle datoer her)

STED: Sofias Hus, Frederiksberg

PRIS: 30.000kr. (ex. moms)

 
marie_salat.jpg

Bliv certificeret Madmentor

Uddannelsen vil styrke dine evner til at:

  • Lede og afvikle et mentorforløb
  • Fastholde dig selv og dine klienter på sporet i vægttab og øget sundhed
  • Bruge selvkærlige og intuitive metoder som vej til holistisk sundhed og øget velvære
  • Skabe/udvikle din forretning som professionel Madmentor
En mentor har selv gået vejen
 

Metoder der virker på den lange bane...

Hvordan ville det være at vide præcis, hvad der skal til for at omsætte din viden om sundhed til resultater der kan ses, måles - og især mærkes? 

Mange af vores studerende har prøvet flere vægttabs-metoder, end de orker at tænke på, så de er allerede en slags selvlærte eksperter udi mad og sundhed.

Og en stor andel arbejder allerede professionelt med mennesker og sundhed som kostvejleder, ernæringsekspert, sundhedsplejerske, læge, terapeut eller noget helt sjette. De ved allerede SÅ meget. 

Men Madmentoruddannelsen er noget helt andet, end eksempelvis undervisning i kostsammensætning. Det er en uddannelse i psykologien bag.

Alt for mange mennesker lider i årevis under et anstrengt forhold til mad, vægt og krop. Det fylder alt for meget i deres tanker, ja i deres liv.

De har brug for en Madmentor, der kan guide dem til at blive venner med kroppens signaler i stedet for at kæmpe imod dem.

En Madmentor, der forstår mekanismerne bag at spise på følelser, og hvorfor det ikke bare handler om at lukke munden og lette røven.

En som kan sætte dem fri - ikke bare fra et problematisk spisemønster - men også fra kropsskam og den selvlede der følger med. At få et frit forhold til mad, er at få livet tilbage. 

En Madmentor forstår mekanismerne bag at spise på følelser, og hvorfor det ikke bare handler om at lukke munden og lette røven.
 

static1.squarespace-1.jpg

Sofia Manning og Marie Steenberger står bag Madmentor™ 

Som Madmentor™ hjælper du mennesker, som kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed.

Du vejleder dine klienter i at turde være i deres følelser og håndtere virkeligheden, som den er– i stedet for at styrte mod køleskabet.

Du genetablerer kontakten mellem kroppen og hovedet, så den naturlige intuition kan give information om sult, mæthed, stress og træthed.

Som Madmentor™ ved du, hvad der skal til, for at føle sig hjemme i sin krop og sætte sig selv fri.

 

MODUL 1

[ 12-13-14 AUGUST 2019 ]

"Dig som Madmentor"

Du får et klart billede af rollen som coach, rådgiver og mentor - og hvordan du bruger de forskellige roller i dit arbejde.  

Du finder dine unikke egenskaber som Madmentor, og ser hvordan dine personlige erfaringer og eventuel faglige viden er din styrke.

Du lærer hvordan mennesker saboterer deres sundhed, og hvordan du stopper selvsabotagen gennem arbejde med klientens tanker, følelser, krop og spisemønstre.

Du bliver introduceret til kroppen som det bedste værktøj til at afsløre ubevidste mønstre. 

Og så lærer du Madmentor coachingmodellen, som sikrer, at du gør en forskel for folk, der kæmper med deres forhold til mad.


MODUL 2

[ 23-24-25 SEPTEMBER 2019 ]

"En slank mentalitet – når det bliver usundt at være sund"

Du lærer, hvor grænsen går mellem sundt og usundt, normalt og unormalt, så du kan at spotte, hvornår der er tale om forstyrret spisning.

Vi sætter fokus på tvangsoverspisning og tvangsunderspisning og alle de forstyrrede måder at spise på, der ligger midt imellem.

Du lærer de dynamikker, der udløser madafhængighed, og du lærer at bruge evidensbaseret metoder til at bryde med madafhængigheder. Herunder: Madmentormodellen, mekanisk spisning, eksternalisering, meditation og visualisering.

Du lærer at finde din klients regler og overbevisninger, og hvordan du når ind til den bagvedliggende længsel, som klienten tror, slankekuren opfylder. Og du lærer at bryde de regler og overbevisninger, så klienten kan foretage en reel forandring.

Du lærer, hvordan en Madmentor™ arbejder med sundhed, ernæring og vægttab, uden at det aktiverer forstyrret spisning.


MODUL 3

[ 6-7-8 NOVEMBER 2019]

 

"Mærk din krop - mærk din sult"

Du lærer, hvordan du arbejder med din klients negative kropsopfattelse i praksis.

Du lærer, hvad der kendetegner en positiv kropsopfattelse, og hvordan det påvirker klientens selvfølelse og måde at spise på.

Du lærer hvordan man arbejder med kroppen og ikke imod den. Og hvordan man giver slip på ideen om, at kroppen skal holdes i stramme tøjler og kontrolleres med diverse slankekure og madregler.

Du lærer, hvad der forstyrrer menneskers naturlige sult- og mæthedsregulering, og hvordan man kan lytte til kroppens signaler og genetablere den helt naturlige fornemmelse for sundhed.

Du lærer, hvad intuitiv spisning er, og hvordan du kan guide dine klienter fra kontrol til frihed.


MODUL 4

16-17-18 DECEMBER 2019 ]

"Mærk dig selv - mærk dine følelser"

Du får værktøjer til at stoppe med at spise på følelser, fordi det er dem, der styrer os, når vi spiser for meget eller for lidt eller forkert.

Du lærer, hvordan følelser og tanker og spisning er tæt forbundet, og hvordan du arbejder med klientens kognitioner og motivationssystemer.  

Du lærer at bruge Mindfulness i Kognitiv Adfærdsterapi, som f.eks. Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Compassion Focused Therapy (CFT).

Du lærer, hvordan man som Madmentor arbejder med menneskers selvværd og skamfølelser, og du vil lære, hvordan dine klienter opnår større selvaccept, bedre selvværd og større kærlighed til sig selv.


MODUL 5

[ 10-11-12 FEBRUAR 2020 ]

"Madmentor i praksis"

Du bliver klædt på som Madmentor, og får en klar plan for, hvordan du vil bruge din rolle som Madmentor™ og hvad der er muligt på den anden side af et anstrengt forhold til mad.

Du lærer, hvordan du tilrettelægger dine sessioner, hvordan du gennemfører, og hvordan du hjælper dine klienter i mål med et normalt forhold til mad og krop.

Med udgangspunkt i din egen madrejse, kigger vi fremad og skaber din forretningsplan.


"Prøve og certificering"

Certificeringen sker i forlængelse af modul 5, hvor du gennemfører en mentorsession med en af dine medkursister, og du vil få feedback bagefter fra din eksaminator.

Vi fejrer din certificering med uddeling af Madmentor certifikater – og mon ikke holdet arrangerer en fælles afslutningsfest samme aftenTilmelding til madmentoruddannelsen

Kontakt venligst kontoret på info@sofiamanning.dk eller ring 70223592.

 

Madmentor er vores specialist-uddannelse i psykologien bag menneskers forhold til mad og krop

 

Vi har lavet en videoserie særligt til dig, der er nysgerrig på Madmentor metoderne og vores uddannelse. Bliv klogere på hvilken forskel en Madmentoruddannelse kan gøre - og om det er noget for dig.

 
 

I videoserien gennemgår vi: 

VIDEO 1: Sofias madhistorie (se videoen ovenfor)

 Her får du en introduktion til, hvorfor Sofia brænder for menneskers udfordringer med mad og krop, og hvordan hun selv arbejdede med sit svære forhold til mad, efter 10 års kamp med sine egne indre maddæmoner.


VIDEO 2: Et frit forhold til mad

Vil du spise sundere, leve sundere og slippe et anstrengt forhold til mad? Så se med når Marie gennemgår forskellen på et anstrengt og et frit forhold til mad, og hvad det vil sige at "spise på følelser”.


VIDEO 3: De mentale forhindringer for sundhed

Video 3 handler om, hvad det kræver at få integreret et sundt og naturligt forhold til mad, så du rent faktisk kan mærke forandringen og få plads til alt det væsentlige i livet.


VIDEO 4: Den konkrete Madmentoruddannelse

I sidste video gennemgår vi det konkrete indhold i Madmentoruddannelsen - og hvilken forskel en Madmentoruddannelse kan gøre for dig. 

Tilmeld dig her og modtag næste video i serien om få minutter..

Det koster ikke andet end din emailadresse. Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev.