UNADJUSTEDNONRAW_mini_6955.jpg

Danmarks bedste Coachuddannelse

Sofia Manning Coachuddannelse er sammensat af gennemprøvede modeller, der har sit udspring i det bedste fra psykologiens verden, livserfaring, menneskekundskab, forretningsforståelse, spiritualitet og filosofi - tilsammen en effektiv vej til det liv, du ønsker. 

 
 

Du lærer:

  • En metode til at arbejde med mennesker, deres drømme, forhindringer, relationer, konflikter, ambitioner, problemstillinger og udfordringer.

  • Et håndværk. Vi ser det som vores opgave, at give dig hele værktøjskassen og en masse praktisk undervisning i at anvende den.

  • En kompetence, der kræver indsigt i mennesker, mennesketyper og menneskelige mønstre – alt sammen noget du lærer hos os – og som det kræver træning, træning og atter træning at mestre.

 
 
sofia i sofa.jpg

Hurtige facts om uddannelsen

MÅLGRUPPE: Dig, der gerne vil være coach

FORMAT: Fem moduler á 3 dage kl. 9-17, fredage til 16, afviklet over et halvt år.

UNDERVISERE: Sofia Manning, Anette Borgen & Henriette Claydon m.fl.

NÆSTE STARTDATO: 8. Maj 2019 (se alle datoer her)

STED: Sofias Hus, Frederiksberg

PRIS: 39.499 ex. moms

 
Målet med Coachuddannelsen er at gøre dig til en fuldbåren og effektiv Coach, der kan håndtere alle redskaberne i værktøjskassen, skabe målbare resultater og gøre en positiv forskel i menneskers liv. Hos Sofia Manning lærer du ikke alene om coaching, du lærer også at coache.

Du kan se frem til levende, praktisk og konkret undervisning, hvor teori og eksempler altid bliver fulgt op med træning og feedback.

 

Du kommer med andre ord til at øve dig, og du kommer ikke til at sidde stille - kommer op at stå, ind i dig selv, ud af kroppen, op i hovedet og ned i maven.

Vores undervisning er baseret på De Seks Trin, en coachingmetode udviklet af Sofia Manning og som er almindeligt anerkendt som den klassiske form for coaching i Danmark.

De Seks Trin er en effektiv metode, der hjælper mennesker med at skabe resultater i den virkelige verden – hvad enten det så drejer sig om at opnå indre fred eller økonomisk frihed, finde sin passion, genvinde sin inspiration, overkomme forhindringer eller forbedre samarbejdet på sit team. 

De Seks Trin er beskrevet i Sofia Mannings bog ‘Coaching det handler om at stille de rigtige spørgsmål’ fra 2004. Bogen blev opdateret og genudgivet i juni 2016 - du kan købe den lige her.

Sofia Manning udbyder sin Life og Business Coachuddannelse flere gange årligt både i København, Århus og Kolding. 

Du kan se alle relevante datoer i kalenderen. Og lige her kan du læse om Coachuddannelsen.

 

Få styr på priser og det praktiske

 

Hvad koster coachuddannelsen?

Prisen er kr. 39.499 ex. moms og inkluderer:

  • 5 moduler (Life & Business integreret)

  • Mentorforløb

  • Onlineforløb med Sofia Manning

  • Kursusmateriale

  • Forplejning i undervisningstiden

  • Eksaminering & Certificering

  • Medlemskab af online sparringsnetværk efter endt uddannelse

 

På hvilke datoer foregår uddannelsen?

Du kan finde alle relevante datoer på uddannelsen i vores kursuskalender. Åbn kursuskalenderen ved at trykke her!

 

Hvad hvis jeg har et spørgsmål? 

Vi har samlet alle praktiske informationer på denne side, hvor du også finder svar på ofte stillede spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 40 50 00 90 eller mail info@sofiamanning.dk

Teori, praktisk træning og selvrefleksion

 

Alle dage på Coachuddannelsen er tæt pakket med teori, praktisk træning og selvrefleksion. Vi gør vores ypperste hver eneste gang, for at du blive den bedste coach du kan blive.

På Coachuddannelsen får du over 130 timers undervisning af lærere, der selv er coaches og som har succes med deres coachingkarriere. Du får også en 300 siders tyk manual fuld af coachingværktøjer. Du bliver undervist 3 dage på hvert modul, der er 5 moduler ialt. Oftest ligger undervisningen onsdag- fredag. De første 2 dage fra 9-17 sidste dag 9-16. Du kan se alle relevante datoer i vores kalender. 
 
Hvis du allerede har kigget i kalenderen har du måske lagt mærke til, at der en måneds tid mellem hvert modul. Uddannelsen er planlagt sådan for at sikre, at hvert modul sætter sig fast. At din nye viden bliver integreret i dig som coach. Og så du har tid til både at træne og integrere din nye viden i virkeligheden.

 

Helt unikt og personligt mentorforløb

 

Som en del af uddannelsen får du også mulighed for at deltage i et mentorforløb, som består af 2 aftener (kl. 18-21) samt en mentor dag (se kalender) Alle mentor dage ledes af Anette Borgen.

Anette har undervist hos os i mere end ti år og hun vil under hele uddannelsen sørge for, at du får det, du har brug for. Det gør hun på en mentor dag (kl. 10-16) hvor der bliver sat fokus på, hvor du er som coach og hvad der skal til for at du bliver klar til certificering.


Endelig tilbyder vi dig en mentorsession via Skype med den coachtræner, som er tilknyttet dig under hele din uddannelse.

 
IMG_5765.jpg

Anette Borgen

Følger dig tæt under hele uddannelsen.

 

Praktisk træning og personlig feedback som del af uddannelsen

 

For at støtte dig yderligere får du, som en del af din uddannelse, 2 individuelle (obligatoriske) feedbacksessioner af vores særlige team af tilknyttede coaches. Her får du feedback på, hvor du præcist er coachingmæssigt, så både du og vi er sikre på, at du er klar til certificering og eksamen. Under dit uddannelsesforløb tilknyttes du en Coachtræner, der vil være der for dig på alle modulerne.

 

Bonus

 

For yderligere at styrke den proces du som kursist gennemgår mellem modulerne, har Sofia Manning udviklet et online træningsforløb. Et forløb du følger hjemmefra – og som du får med som en GRATIS bonus. I dette online-forløb tager Sofia Manning dig i hånden og støtter dig i din personlige og faglige udvikling med fokus på, at du bliver en knivskarp coach. Du får adgang til det særlige materiale på et lukket fælles forum.