Sofia Mannings iværksætteruddannelse

Lær at undervise. Og at leve godt af det.

 

Sofia Manning deler ud af sine mange tips og tricks i denne uddannelse, som er udviklet til dig, der ønsker at afholde kurser, workshops, uddannelser eller undervisningsforløb - og gøre det til en forretning.

Bliv bedre til at performe • Bliv bedre til at sælge • Sæt din drøm i værk med Sofia Manning

 
 
IMG_5975.JPG

Hurtige facts om uddannelsen

MÅLGRUPPE: Dig der er eller gerne vil være selvstændig

FORMAT: Fem moduler á 3 dage fra kl. 9-16, afviklet over et halvt år

UNDERVISERE: Sofia Manning m.fl.

NÆSTE STARTDATO: 27. januar 2019 (se alle datoer her)

STED: Sofias Hus, Frederiksberg

PRIS: 39.995 kr. (ex. moms)

 
IMG_7595.JPG

Byg eller boost din business

Uddannelsen vil styrke dine evner til at:

 • Sælge din vare
 • Lede og afvikle et kursus/undervisningsforløb
 • Levere en stærk performance foran dine kunder
 • Få styr på form og indhold
 • Skabe/fastholde/udvide dit marked - og eje det!
Iværksætteruddannelsen er designet til dig, der enten er, eller ønsker at blive selvstændig og som gerne vil gøre det til en forretning at dele ud af din ekspertise.
 

Viden der virker

Hvordan ville det være at vide præcis, hvad der skal til for at omsætte din viden til et godt produkt? Og kunne gøre det igen og igen?

På Iværksætteruddannelsen lærer du, hvordan du omsætter din faglige viden / din niche / din ekspertise til attraktive produkter og events, der kan sælges til din målgruppe.

Og hvad enten du allerede er i gang, er lige på nippet til at begynde eller mangler det sidste skub, kan du bruge Iværksætteruddannelsen som en affyringsrampe, hvor du både bliver holdt i hånden og til ilden hele vejen frem til mål.

Kort sagt: Her lærer du, hvordan alt det du ved, også bliver noget værd.
 
 

Mesterlære

Iværksætteruddannelsen er udviklet på baggrund af mine erfaringer fra snart 20 år som selvstændig erhvervsdrivende indenfor coaching og kursusvirksomhed.

Igennem årene har jeg udviklet og afviklet en lang række uddannelser, foredrag, workshops og retreats både live og online. Jeg har medvirket i radio, tv, blade og aviser.

Jeg vil dele de værdifulde redskaber, som jeg selv har brugt til at begå mig i PR, håndtering af sociale medier og nyhedsbreve og som forfatter til flere bestsellere.

Det kommer dig altsammen til gode i denne uddannelse, for det hele er afgørende for din succes med at finde, få fat i og fastholde dit publikum: Det rigtige produkt i det rigtige format til den rigtige målgruppe. Det gode pitch, den effektive lancering, den rigtige vinkel. Og ikke mindst din offentlige fremtoning i alt lige fra gestik og mimik til stemmeføring, ordvalg, timing og autoriet.

 
IMG_5975+(1).jpg

Er uddannelsen noget for dig?

JA, det er den hvis:

 • Du har en drøm om at blive selvstændig
 • Du er selvstændig og synes dit salg er for lavt
 • Du gerne vil give din forretning et boost. 
 • Du har en velfungerende forretning og ønsker at udvikle din profil eller et nytprodukt

Kræver uddannelsen særlige forudsætninger?

Selvom det er helt oplagt, så er det på ingen måde nødvendigt at være coach, mastercoach, terapeut, rådgiver eller underviser for at tage uddannelsen. Det er snarere en forudsætning, at du besidder en kompetence, du gerne vil udbrede professionelt og i forretningsøjemed.

 

Og her kan du sende din ansøgning

Din besked bliver sendt direkte til Sofia Manning.

Navn *
Navn
Er du uddannet coach fra Manning Inspire?
Hvis du har en hjemmeside
http://
Hvad er din erfaring som selvstændig? *
 

MODUL 1

27 + 28 + 29 januar 2019

" Form & Indhold - Mål & Marked "

På Modul 1 får du styr på dit form og indholdet i dit produkt. Og på hvad der egentlig driver din ambition - en værdiafklaring for dit produkt. Det er nemlig helt centralt for retningen i alt det arbejde, der ligger foran dig, at du ved, hvornår du føler, at du virkelig er lykkedes.


Og så får du afklaret, hvor du gerne vil ligge i markedet og hvem du gerne vil tale til. På den måde har du alle tiders afsæt til resten af uddannelsen - og til at komme igang ude i den virkelige verden! 


Undervisningen på modulet er tilrettelagt så du bruger dit eget produkt som case. Du kommer altså til at arbejde videre med din egen ide, mens du modtager undervisning i de bagvedliggende metoder. På den måde kan du komme videre med dit projekt med det samme - og udvikle andre produkter i fremtiden. 


Måske drømmer du om at holde et inspirerende foredrag, en weekend-workshop, en mini-skole eller en længerevarende kursusrække. Uanset hvad, er det vigtigt, at dit tilbud virker levende, sammenhængende, struktureret og - helt afgørende - i sidste ende yder værdi for dit publikum.


Derfor lærer du de grundlæggende greb, du skal bruge, for at skabe en god og balanceret struktur i din undervisning. Du lærer at bruge grebene konkret i forhold til det format, du aktuelt arbejder på – men du får også indsigt i skabeloner, som sikrer dig succes, når du i fremtiden skal udvikle din forretning og prøve kræfter med andre undervisningsformater.

Du lærer med andre ord at tilrettelægge dit materiale og din undervisning og finde den rigtige balance mellem teori, praksis og demonstration, så dine kunder kommer igen og anbefaler dig til andre. 

Modul 1 i punktform:

 • Sådan sammensætter du dine kompetencer til et virkelig godt produkt
 • Sådan skaber du indhold, der bliver godt modtaget af kunderne
 • Sådan bygger du dit produkt op
 • Sådan aktiverer du al din kreativitet
 • Sorter, strukturer og prioriter dit indhold - og gør det til det bedste på dit felt
 • Sådan gør dit produkt unikt!
 • Sådan gør du dit produkt bedre / mere attraktivt
 • Find balancen mellem teori, demoer og øvelser som underviser
 • Find (og kend) din målgruppe

MODUL 2 + 3

28 februar & 1 + 2 marts 2019

31 marts & 1 +2 april 2019

"The Great Performer"

Modul 2 og 3 har fokus på noget af det allermest centrale: Din fremtoning. Din
performance. Din udstråling. Din power. Din evne til at fange og fastholde dit
publikum. Din måde at yde dem værdi.


På modulerne 2 + 3 lærer du alle de greb, der skal til for, at du bliver en rigtig god workshop-leder. Du lærer alle de vigtige elementer inden for public speaking. Og du lærer, hvordan lige netop du kan forbedre din performance.


Du lærer vigtigheden af at preframe eller rammesætte dit foredrag, din workshop eller dit kursus, så dit publikum ved, hvad de kan forvente. Du bliver trænet i den gode kropsholdning og stemmeføring og do’s and dont’s på en scene. Du lærer, hvordan du kommer ud over rampen med dit budskab, tager ejerskab af dit budskab og taler, så dit publikum føler sig favnet.


Du lærer også at håndtere nogle af de dynamikker, der kan opstå , når man underviser en gruppe - og i det hele taget at håndtere “det uventede”. Og så arbejder vi med din stil, og indkredser din force som formidler og de karakteristika, der gør dig unik, når du tager ordet for at tale til dit publikum.


Vi arbejder på begge moduler intensivt med din evne til at præsentere et budskab for en større forsamling. Modulerne veksler mellem teori og praktiske øvelser, der gør, at du får teorien helt ind under huden. Og du kan godt regne med ret meget praksis, for øvelse gør mester! Du kommer på scenen, du kommer på kamera, du får konkret og konstruktiv feedback. Og du kommer til at forbedre din performance
markant!


Hvis du går med en lille sceneskræk eller frygt for at ”falde igennem”, så glæd dig til dette modul; vi italesætter frygten, tager den i hånden og øver os til masser af selvværd. Du får tips og tricks til at blive gode venner med din frygt for at performe. Den er nemlig helt naturlig og du kan faktisk lære at se den som en makker og god ven i stedet for din værste fjende.

Modul 2 + 3 i punktform:

 • Den Gode Workshop-leder
 • Pre-framing og andre rammer
 • Smid frygten!
 • Do’s & dont’s
 • Public Speaking
 • Krop & Stemme
 • Power & Udstråling
 • Find din stil: Er du helten? Antihelten? Eskperten? Den sjove?
 • Smil, du er på! Lær at tale til kameraet.
 • Optimering af din performance
 • Håndtér det uventede

MODUL 4

1 + 2 + 3 maj 2019

" Kampagne & Lancering - Salgsstrategi & Brand Story "

På Modul 4 lærer du at lancere dit produkt og lave en kampagne. Du lærer at
sælge dig selv og dit produkt eller din event. Og du bliver klar på din salgsstrategi.


For det er ikke gjort med at have en god ide og være en god performer. Du skal også have kunder i butikken. Og fastholde dem, der er interesserede i dit produkt. På modulet arbejder vi med, hvad der er dit brand og hvad der er din brand story. Du lærer, hvordan du opbygger, fastholder og udvider din kundekreds. Du lærer hvordan du lancerer dit produkt, hvordan du planlægger og eksekverer en
kampagne, hvordan du med fordel laver mailinglister og nyhedsbreve. Og så får du desuden indsigt i, hvilke sociale medier der vil kunne booste netop din business.

Modul 4 i punktform:

 • Salgsstrategi
 • Dit Brand og Din Brand Story
 • Lancering
 • Kampagne - fra planlægning til eksekvering
 • Mailinglister & Nyhedsbreve
 • SoMe - Sociale Medier der passer til netop dit produkt

MODUL 5

3 + 4 + 5 Juni 2019

" Ej dit marked "

Indtag rollen. Sæt dig selv i scene. Tænk, hvis du var den, der først blev ringet op af medierne, når nogen skulle sige noget begavet indenfor dit felt? Den, man snakker om og den, der ligger top of mind, når man tænker på netop dit fagområde? 

Men hvad kan du gøre for, at blive regnet for at være en autoritet inden for dit område? For at være en autoritet på sit felt kræver det, udover dygtighed og en faglig høj standard, at du en gang for alle slipper eventuelle hæmmende overbevisninger, der måtte stå i vejen for, at du kan stille dig i spotlightet og modtage opmærksomhed.

Og så kræver det, at du tør indtage rollen og sætte dig selv i scene. Der er mange veje at gå: PR, tv, bøger, blade, blogs og et væld af sociale medier. Hvad og hvilke skal du satse på? Hvad skal du kommunikere? Hvordan skal du kommunikere det? Hvad er tonen, formen og stilen? Hvordan kan du skille dig ud?
Hvor er der plads til at fylde? Hvordan vil du gerne fylde? Skal du bruge tekst, billeder, video? Skal du skive en bog? Hvad skal din hjemmeside kunne?
 
Her er nogle helt basale principper, som du skal kende og mestre - og så er der en lang række tips og tricks, som ikke står i lærebøgerne.

 

Ved køb inden 1.januar 2019 får du hele
3 bonusser:

 

Bonus nr. 1:

Coachingsession med Sofia Manning

En 1:1 coachingsession.

Helt ekstraordinært får du en coachingsession med Sofia Manning. Sessionerne foregår over Skype eller telefonen. 

Værdi: 3.125 kr. 

 


Bonus nr. 2: 

"Kom i gang med din bog"

En aften om hvordan du kommer i gang med din bog. 

Aftenkursus med Sofia Manning, bestsellerforfatter til 4 bøger. Kom i gang med din bog: Sofia manning har skrevet 6 bøger, hvor fire af dem blev bestsellere. Og den første nærmest en klassiker. Hun ved hvordan du kommer fra ide til handling på din bog. Og hun ved hvordan du tager kontakt til forlagene. På denne aften vil du guide dig til at sætte fokus på om du har en bog inden i dig. skal den ud? Og hvis den skal, hvordan kommer du så i gang? Og derefter, hvad gør du så for at få den udgivet.  

Værdi:  999,- 

Bonus nr. 3: 

"Find dit produkt"

En aften hvor du bliver afklaret med hvad dit produkt skal være. Denne aften guider Sofia dig til at finde ud af hvilket produkt du vil sætte fokus på, på uddannelsen. Det kan være at du aldrig har udviklet et produkt før. Eller det kan være du har udviklet mange. Men på denne aften sætter Sofia fokus på hvad der er LIGE NU skal udvikles i din business. Perfekt hvis du er en af dem der endnu ikke ved, hvad dit produkt skal være. Også aktuel for dig som vil “opfinde” et nyt produkt. 

Værdi:  999,-